Allt du behöver veta om Christian Bauer

Bild på Christian Bauer

Under den senaste tiden har det pratas en hel del om den nya killen som Pernilla Wahlgren dejtar, Christian Bauer. Många anser att han ser väldigt bekant ut, men har svårt att placera var de sett honom tidigare. Så vem är han egentligen? Det ska vi titta lite närmare på här.

Vem är Christian Bauer?

Vem är Christian Bauer?

Christian Bauer är som sagt Pernilla Wahlgrens kille. Men trots att de flesta känner igenom honom från hennes reality show där deras relation ger ett spännande inslag, finns det även fler som känner igenom honom från sina jobb.

Det som många inte vet om Christian är att han också har stora språk kunskaper och kan prata engelska, tyska och norska. Enligt Christians vänner är han känd för att vara easy going samtidigt som han är mån om att hålla sitt liv privat och inte alltför offentligt. Därför är alla hanns sociala medier privata så om du är intresserad av att följa Christian Bauer får du skicka en förfrågan.

Vad jobbar Christian Bauer med ?

Vissa känner igenom Christian Bauer från LEWA, där han arbetar som sälj och marknadsansvarig. Det är ett företag som fokuserar på att skapa produkter som hjälper munhälsan.

Men det är inte allt, han arbetar även en hel del som modell. Du har antagligen sett honom i en reklamfilm och inte kopplat ihop vem det egentligen är. Bauer har bland annat varit med i reklamfilmer för Renault och Ikano bank. Dessutom har han tidigare jobbat som elektriker så man kan verkligen säga att han har ett brett CV.

Han jobbar faktiskt med en hel del, förutom de ovannämnda sakerna jobbar han även ibland som träningsinstruktör på SATS som spinninginstruktör. Bauer gör lite allt möjligt helt enkelt. Christian är även väldigt aktiv på sociala medier. På Instagram heter hanns konto cebebauer där han har 500 följare, men om du vill följa Christian på Instagram så får du skicka en förfrågan eftersom han valt att ha ett privat Instagram konto.

Hur gammal är Christian Bauer?

Christian Bauer föddes i januari år 1966 i Stockholm, vilket gör att i skrivandes stund är han 56 år gammal. Han är född och uppvuxen i Stockholmstrakten och har bott i Solna och numera bor han sedan några år tillbaka i Åkersberga norr om Stockholm.

Christian Bauer Stockholm

Christian Bauer bor i ett Attefallshus i Åkersberga som ligger norr om Stockholm. I en artikel i Hänt visar Christian upp sin lilla stuga på landet. Där han säger själv att han bor enkelt och spartanskt och inte har så mycket prylar. Eftersom han bor så litet men mysigt.

Christian Bauer barn

Christian Bauer barn

Christian Bauer har två barn från tidigare förhållanden, 2 döttrar. Den äldsta dottern är i skrivande stund 31 år gammal Caroline Marie Elisabeth Bauer och hon bor i Solna med sin sambo och två barn, sönerna Vincent och Collin.

Vilket betyder att även Christian är morfar till två grabbar medan yngsta dottern Smilla Bauer Stigmo är 17 år gammal. Smilla bor ihop med sin mamma Lena Stigmo i Åkersberga.

0 Shares:
Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan också gilla