Varför vill du jobba hos oss

Statistik Man City Mot Bayern München

Som en fotbollsnörd vet jag att du älskar att dyka djupt in i statistik. Och när det gäller de stora ställningssatserna mellan topplag kan siffrorna verkligen få en att undra, eller hur? Hur står det till med Manchester City och Bayern München, två av de mest framstående klubbarna i modern fotboll, du frågar? Låt oss kolla!

Matcher Man City Vinster Bayern München Vinster
8 2 6

Det är tydligt att Bayern München har haft överhanden när det kommer till direkta möten mellan dessa två klubbar i det förflutna. Men statistiken är bara en del av bilden, eller hur?

Hänsyn till Form?

När det gäller senaste form, ser vi ett annat mönster?

  • Bayern München har vunnit fyra av sina sista fem matcher i alla tävlingar.
  • Manchester City, å andra sidan, har samlat tre vinster och två oavgjorda från sina sista fem.

Det ser ut som om båda klubbarna vässar sina tandar inför deras kommande facit. Med andra ord, vi borde förbereda oss på korten för en het kamp, som vi vet att det kommer att bli när dessa två jätter möts!

Slutsats

Det är alltid kul att dyka ner i fotbollsstatistik och se hur två lag jämför sig. Men när det gäller fotboll kan ingenting tas för givet. Och det är det som gör det så spännande, eller hur?

På fotbollsplanen är det inte omöjligt för underdoggen att triumfera, trots vad statistiken antyder. Så, även med Bayern München förflutna framgång, skulle jag inte räkna bort Manchester City i en snabb takt!

Så, vem tror du kommer att vinna nästa gång dessa två fotbollsjättar kolliderar? Och hur vill du se statistiken ändra? Så spännande, eller hur?

0 Shares:
Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan också gilla
Läs mer

Vem är tv-profilen gröna lund

Blödning efter förlossning är något som alla kvinnor kan förvänta sig. Men hur länge pågår denna blödning egentligen?…
Läs mer

Lyrics how do i say goodbye

Hur mårnga Champions League titlar har Liverpool? Liverpool Football Club är en av de mest framstående klubbarna i…