Hur vet man att man är kär

Hur vet man att man är kär?

Att vara kär kan vara en underbar känsla, men det kan också vara förvirrande och överväldigande. Så hur vet man egentligen att man är kär? Det finns inget enkelt svar på den frågan, eftersom kärlek är subjektiv och unik för varje person. Men här är några tecken som kan indikera att du är kär.

För det första, när du är kär känner du dig som om du svävar på moln. Du tänker på personen hela tiden och längtar efter att vara med dem. Du känner dig smittad av deras närvaro och allt blir lite ljusare och vackrare i deras närhet.

För det andra, när du är kär känner du en stark attraktion och dragning till personen. Du kan inte sluta tänka på dem och du vill vara nära dem så mycket som möjligt. Deras närvaro ger dig en känsla av lugn och trygghet.

För det tredje, när du är kär vill du dela dina innersta tankar och känslor med personen. Du känner dig öppen och sårbar inför dem och du vill att de ska förstå dig på ett djupare plan. Du vill vara en del av deras liv och du vill att de ska vara en del av ditt liv.

Sist men inte minst, när du är kär känner du en oändlig glädje och lycka när du är med personen. Du skrattar tillsammans, gråter tillsammans och upplever livets höjdpunkter tillsammans. Du kan vara dig själv helt och hållet och du känner dig älskad och accepterad för den du är.

Sammanfattningsvis, att vara kär är en känsla som är svår att beskriva med ord. Det är något som måste upplevas för att förstås. Men om du känner dig svävande på moln, attraherad till personen, öppen för dem och fylld av glädje när du är med dem, då kan det vara en indikation på att du är kär. Lita på dina känslor och följ ditt hjärta, för kärleken är en av livets mest fantastiska gåvor.

0 Shares:
Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan också gilla
Läs mer

We are young we are free

Paul Anka och Louis Yeager – En Närmare Belysning Först och främst, vem var Louis Yeager (skilda)? Louis…